Tietosuojakäytäntö

Yleistä

Yksityisyydensuojasi on meille KS-Security Oy:llä erittäin tärkeää, siten olemme päivittäneet tietosuojakäytänteemme uuden yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiseksi. Haluamme, että voit turvallisin mielin antaa henkilötietosi meille käsiteltäväksi. Siksi varmistamme rekisterinpitäjänä, että henkilötietojasi suojataan aina soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Soveltamisala

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikessa henkilötietojen käsittelyssä, jota KS-Security Oy tekee toimintansa puitteissa suhteessa sinuun.

Kerätyt henkilötiedot

Sinusta keräämämme henkilötiedot ovat peräisin meidän kanssa solmimistasi sopimuksista sekä palveluidemme käytöstä. Kyseessä voivat olla esimerkiksi yhteystiedot, syntymäaika sekä tiedot siitä, miten käytät palvelujamme.

Henkilötietojen käyttö ja jakaminen

KS-Security Oy käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle tuotteita ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilötietojasi käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • sopimusten hallinta ja täytäntöönpano

Emme käytä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin. Säilytämme tietoja vain niin kauan kuin se katsotaan tarpeelliseksi.

Voimme joissakin tapauksissa jakaa henkilötietosi toimeksiannon tilaajille, poliisihallitukselle- ja palvelutarjontaamme. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme ja miten, sekä hallita tietoja tässä käytännössä esitetyllä tavalla. Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus saada tiedot itsellesi tai oikaista, poistaa tai siirtää ne ja estää niiden käyttö. Sinulla on myös oikeus vastustaa tietyn tyyppistä henkilötietojesi käsittelyä sekä peruuttaa antamasi suostumus niiden käyttöön. Jos olet sitä mieltä, että olemme käsitelleet henkilötietojasi virheellisesti, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon. Jos haluat lisätietoa oikeuksistasi, lue täydellinen tietosuojakäytäntö.